PSG-directeur furieus door Mess-berichtgeving: We kunnen dit niet accepteren

PSG-directeur furieus door Mess-berichtgeving: "We kunnen dit niet accepteren"

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 17:27za 18-09-2021 om 17:27

Paris Saint-Germain is furieus over de berichtgeving van L'Équipe over Lionel Messi. De toonaangevende Franse sportkrant pakte zaterdag uit met het 'XXL-contract' van de Argentijnse ster, maar volgens technisch directeur Leonardo klopt het van geen kant.

Messi zou bij PSG in zijn eerste seizoen dertig miljoen euro krijgen en in zijn tweede en eventuele derde seizoen telkens veertig. L'Équipe stelde namelijk dat er een optie voor een derde jaar in het tweejarige contract van de 34-jarige aanvaller staat. Niets van waar, benadrukt Leonardo. "We kunnen niet accepteren dat dit op de voorpagina van een krant als L'Équipe verschijnt", foetert de Braziliaan zaterdag op een persconferentie.

"Dit is onaanvaardbaar", vervolgt de PSG-directeur, die het woord nam voordat trainer Mauricio Pochettino vooruit kon blikken op het Ligue 1-duel met Olympique Lyon. "Helemaal verkeerd. De informatie is ver van de waarheid verwijderd, zowel de duur van het contract als de genoemde bedragen. Lionel heeft voor twee jaar getekend. Het bericht in L'Équipe klopt niet en we vinden dit niet leuk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws