Dramatische start voor Beerschot: na zeven minuten al dubbele achterstand aan zee

Dramatische start voor Beerschot: na zeven minuten al dubbele achterstand aan zee

18-09-2021 16:29 Laatste update: 17:50
5

Rode lantaarn K. Beerschot V.A. zit in de hoek waar de klappen vallen, daar kan KV Oostende nu ook (met plezier) over meespreken. In het onderlinge duel aan de kust staat het na zeven minuten al 2-0 voor de lokale trots.

Met amper één puntje op de teller heeft Beerschot dringend nood aan een opleving, maar in de Diaz Arena schiet het verschrikkelijk sloom uit de startblokken. Na twee minuten laat Frederic Frans zich al vangen met een onnodige strafschopovertreding. Na tussenkomst van de VAR legt Wesley De Cremer de bal alsnog op de stip. Specialist Makthar Gueye laat dat stukje kaas niet van zijn boterham eten.

Interim-coach Marc Noé pept zijn manschappen op met de boodschap dat er nog veel tijd op de klok staat om die vroege opdoffer te overkomen. Het tegendeel blijkt waar ... Slechts een handvol minuten later leidt een hoekschop opnieuw tot schipbreuk. Mike Vanhamel duwt onvoldoende weg, de Antwerpse verdedigers reageren te laat en Brecht Capon duwt simpel binnen. Beerschot zal een ferme stunt nodig hebben om die vroege 2-0 nog om te buigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie