Dendoncker blijft 90 minuten aan bank gekluisterd in nieuwe nederlaag Wolves

Dendoncker blijft 90 minuten aan bank gekluisterd in nieuwe nederlaag Wolves

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 16:09za 18-09-2021 om 16:09

Wolverhampton Wanderers heeft haar seizoensstart volledig gemist. Ook tegen Brentford FC slaagde de oranje brigade er niet in om punten te pakken: 0-2. De cijfers ogen dramatisch, maar desondanks krijgt Leander Dendoncker geen kans om zich te bewijzen. 

Afgelopen seizoen was Dendoncker nog een vaste waarde bij The Wolves, maar deze jaargang moet de controlerende middenvelder vrede nemen met een rol als bankzitter. Tegen Brentford bleef hij 90 minuten lang aan de zijlijn. De wedstrijdomstandigheden schreeuwden dan ook om aanvallende impulsen. Rond het half uur kreeg Wolverhampton twee doelpunten om de oren. Ivan Toney bleek de grote kwelduivel met een treffer en een assist.

Wolves probeerde na de koffie de bakens nog wel te verzetten, maar uiteindelijk had het te weinig kwaliteit in huis om Brentford nog in verlegenheid te brengen. Zo verliest de club al voor de vierde keer in vijf wedstrijden, bovendien telkens zonder zelf gescoord te hebben. Enkel op het veld van Watford FC (0-2) vond Wolverhampton de weg naar het doel eens.

Net als bij zijn ploeg draait het voor Dendoncker vierkant. Onze landgenoot mocht nog maar twee keer invallen, goed voor een schamele 42 minuten tot dusver in de Premier League. In de League Cup mocht hij wel al eens een volledige partij afwerken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws