Raiola: 'De mogelijkheid bestaat dat De Ligt Juventus verlaat na dit seizoen'

Raiola: 'De mogelijkheid bestaat dat De Ligt Juventus verlaat na dit seizoen'

18-09-2021 09:12

Matthijs de Ligt is mogelijk aan zijn laatste seizoen bij Juventus bezig. Dat stelt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van De Ligt. Raiola bespreekt zaterdag in gesprek met het Italiaanse Tuttosport de toekomst van enkele van zijn spelers, waaronder dus die van De Ligt.

Tegenover de krant begint Raiola over een eventuele transfer van Alessio Romagnoli. "Hij kan bij Juventus tekenen omdat hij aan het einde van het seizoen transfervrij is", vertelt Raiola over de toekomst van de verdediger, die momenteel bij AC Milan speelt.

Vervolgens komt ook de toekomst van De Ligt ter sprake. "Samenspelen met De Ligt is een optie. Maar het is niet zeker dat De Ligt bij Juventus zal blijven. Hij is een van de beste centrumverdedigers ter wereld. De mogelijkheid bestaat dat hij Juventus verlaat aan het einde van het seizoen", aldus Raiola. "Soms werkt de transfermarkt nou eenmaal zo", voegt de zaakwaarnemer daaraan toe.

De Ligt heeft in ieder geval nog een contract tot 2024 bij Juventus, dat dramatisch aan de competitie is begonnen. In de eerste drie duels werd slechts één punt verzameld, waardoor de club uit Turijn momenteel op de zestiende plaats in de Serie A staat.