Anderlecht oordeelde dat het niet het moment was om weg te gaan

"Anderlecht oordeelde dat het niet het moment was om weg te gaan"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 12:15vr 17-09-2021 om 12:15

Amir Murillo maakt dit seizoen nog geen geweldige beurt bij Anderlecht. De rechtsachter uit Panama laat zich vaak op foutjes betrappen. Zijn entourage roept wel verzachtende omstandigheden in. 

Murillo zoekt nog naar zijn beste vorm. In het tussenseizoen zat hij nog in zijn thuisland om de Gold Cup voor te bereiden, maar op het laatste nippertje moest hij afzeggen met corona. "Dat was extra pijnlijk voor Amir", vertelt zijn entourage in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft weinig vrije dagen gehad en zijn familie en vrienden nauwelijks gezien."

Bovendien speelden er in de zomer ook nog transferperikelen. Er was interesse uit Italië, Spanje, Frankrijk en Rusland. "De club oordeelde dat het niet het juiste moment was voor Amir om te vertrekken. Wij respecteerden dat. Misschien is er na dit seizoen iets mogelijk, maar dan moet Amir sterk presteren. Hij is alleszins nog graag in België."

Murillo kon vorige week wel zijn eerste goaltje meepikken tegen KV Mechelen (7-2). Mogelijk betekent dat een ommekeer voor de Panamees.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws