Danjuma imponeert bij Villarreal: 'Eigenlijk heeft hij dat heel erg snel gedaan'

Danjuma imponeert bij Villarreal: 'Eigenlijk heeft hij dat heel erg snel gedaan'

15-09-2021 15:15
2

Arnaut Danjuma heeft indruk gemaakt op Unai Emery, zijn trainer bij Villarreal. De ex-Club Brugge vleugelaanvaller scoorde dinsdagavond als invaller in de Champions League en dat kon Emery wel bekoren.

Een half uur voor tijd besloot de Spaanse oefenmeester om Danjuma in te brengen. Op dat moment stond het 1-1, maar binnen een kwartier had de Nederlander al doel getroffen en Villarreal op voorsprong gezet. Helaas voor hem en de Spanjaarden was dat niet de eindstand, want tegenstander Atalanta kwam via Robin Gosens nog langszij.

Toch sprak Emery na afloop tegenover de Spaanse pers vol lof over Danjuma. "We wilden frisse spelers inbrengen, die op dit niveau meekunnen. Danjuma zit nog in een leerproces en moet zich nog aanpassen, maar eigenlijk gaat dat best wel snel. Hij heeft een prima klik met zijn teamgenoten en viel heel erg goed in."

De ex-Club Brugge-speler is sowieso prima begonnen aan zijn dienstverband bij El Submarino Amarillo. Sinds de Spanjaarden een miljoenenbedrag neerlegden om Danjuma over te nemen van Bournemouth scoorde hij al in de competitie tegen Atlético Madrid en nu herhaalde hij dat kunstje dus ook in de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie