PSG ergert zich aan Real Madrid: Dat kan echt niet

PSG ergert zich aan Real Madrid: "Dat kan echt niet"

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 11:15wo 15-09-2021 om 11:15

Kylian Mbappé is niet bezig aan zijn laatste seizoen bij Paris Saint-Germain. Daarvan is technisch directeur Leonardo overtuigd. In de laatste week van de transferperiode deed Real Madrid drie biedingen op het Franse wonderkind.

Mbappé heeft een aflopend contract en kon volgens Franse en Spaanse media op Deadline Day nog voor ruim 200 miljoen euro naar Real Madrid, maar PSG hield hem in Frankrijk. "Ik zie Mbappé niet vertrekken aan het einde van het seizoen", zegt Leonardo tegen Canal+. "Niemand denkt aan een PSG-toekomst zonder Kylian."

"Kylian is een Fransman en één van de beste spelers ter wereld. Iedereen houdt ook van hem", vervolgt de technisch directeur uit Brazilië. Hij kan niet wachten om Mbappé, Neymar en Lionel Messi samen te zien spelen. "Ze zijn complementair aan elkaar."

Leonardo besluit het interview met een sneer aan het adres van Real Madrid, dat eind augustus vol voor Mbappé ging. "We keuren het gedrag van Real Madrid af", zegt hij. "In de laatste week van de transferperiode opeens bieden op één van de beste spelers ter wereld, kan in mijn ogen niet. De bedragen waren ook onvoldoende."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws