Breaking news

Ontzettend vroeg rood voor Al-Dakhil, maar geen record in Standard-Anderlecht

Nederlandse amateurs winnen met 55-0: 'Zelfs onze keeper heeft er zeven gemaakt'

Nederlandse amateurs winnen met 55-0: 'Zelfs onze keeper heeft er zeven gemaakt'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 15:45ma 13-09-2021 om 15:45

De spelers van het Nederlandse ELI 3 hebben een gedenkwaardig weekend achter de rug: de zondagamateurs uit het Nederlands-Brabantse Lieshout wonnen in de beker met liefst 55-0 van het tiende elftal van Sparta'25.

Al snel bleek dat ELI 3 een dikke overwinning zou boeken, helemaal toen de tegenstander uit het naburige Beek en Donk te maken kreeg met drie blessures. Met 55-0 liep het echter wel héél erg uit de hand. "Op de club kan ook niemand het geloven", reageert speler en trainer Rob Vereijken tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Ik heb dit logischerwijs ook nog nooit meegemaakt. Ondanks dat het verschil heel groot was en we zo vaak hebben gescoord, was het echt een heel vriendschappelijke pot. Geen gescheld, geen geschop. Die gasten bleven gewoon spelen. Maar als zij op een gegeven moment met acht man komen te staan, kan het hard gaan natuurlijk."

Stoppen bij 20-0, 30-0, 40-0 of 50-0 was geen optie, voor zowel ELI als Sparta. "Ik vind het klasse van die gasten dat ze door zijn blijven spelen, al hoop ik wel voor ze dat ze er nog wat spelers bij gaan krijgen", zegt Vereijken. "Onze beide spitsen hebben er tien en negen gemaakt, en onze keeper is na de rust de spits in gedoken en scoorde ook nog eens zeven keer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws