Deli hekelt Brugse bestuur: Er waren zaken die ik niet kon accepteren

Deli hekelt Brugse bestuur: "Er waren zaken die ik niet kon accepteren"

10-09-2021 11:30 Laatste update: 12:22
7

Simon Deli begon voortreffelijk aan zijn avontuur bij Club Brugge. De goede prestaties van de verdediger kregen echter geen vervolg. Volgens Deli is dat te wijten aan het Brugse bestuur.

Deli kwam in de zomer van 2019 toe in Brugge. Club betaalde 2,5 miljoen euro voor de Ivoriaanse verdediger van Slavia Praag. Al snel kreeg Club waar voor zijn geld, Deli groeide in geen tijd uit tot een defensieve steunpilaar. De goede prestaties bleven echter niet duren. In zijn tweede seizoen verzeilde Deli op de bank. Daar heeft de verdediger een opvallende verklaring voor.

"Het eerste seizoen was geweldig, het tweede een heel stuk minder", doet Deli zijn verhaal aan La Dernière Heure. "Het was geen sportief probleem, wel een persoonlijk probleem. Meer bepaald met één persoon binnen de club. Met de coach en zijn staf had ik een goede band, maar met het bestuur waren er problemen. Er zijn zaken die ik niet kon accepteren. Daarop hebben zij beslissingen genomen die ik wel moest respecteren", aldus Deli.

Inmiddels heeft Deli de deur van Club Brugge definitief achter zich toegetrokken. De Ivoriaan speelt nu in Turkije bij Adana Demirspor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie