Messoudi over Anderlecht: “Tegenstand komt al lang niet meer met bang hartje”

Messoudi over Anderlecht: “Tegenstand komt al lang niet meer met bang hartje”

10-09-2021 08:45
10

RSC Anderlecht ontvangt komende speeldag in het Lotto Park KV Mechelen. Tegenover Gazet van Antwerpen laat Mo Messoudi zijn licht schijnen op de wedstrijd.

KV Mechelen is het zwarte beest van Anderlecht. “De laatste zeven seizoenen kon Anderlecht thuis slechts één keer winnen van KV Mechelen. Een opvallende statistiek, al moeten we er tegelijkertijd bij vermelden dat de tegenstand tegenwoordig niet langer met een bang hart naar Anderlecht trekt.”

Messoudi voorspelt een spannende match. “Het wordt volgens mij fiftyfifty, met toch een licht voordeel voor Anderlecht. Het Lotto Park dat voor het eerst weer mag vollopen, zal zeker een impact hebben op het wedstrijdverloop. Al is het voor paars-wit, na de vroege Europese uitschakeling, met het mes op de keel.”

Het zal voor paars-wit pas echt moeilijk worden als het op achterstand komt tegen KV Mechelen, denkt Messoudi. “In principe beschikt Anderlecht met Raman, Refaelov en Hoedt over genoeg ervaring om met deze situatie om te gaan. Maar wanneer Mechelen 0-1 kan voorkomen, wil ik het nog wel eens zien...”