Pijnpunten bij Rode Duivels blootgelegd: Het beste wat we hebben

Pijnpunten bij Rode Duivels blootgelegd: "Het beste wat we hebben"

04-09-2021 21:14
10

Onze Rode Duivels wonnen zonder al te veel problemen van Estland en haalden de drie punten na een 2-5 overwinning. Overtuigende winst, al heeft het duel tegen de Esten ook enkele pijnpunten aan het licht gebracht.

Achterin koos bondscoach Martinez voor het trio Alderweireld-Denayer-Boyata. Een keuze die uiteindelijk toch niet helemaal wist te overtuigen. Vooral Denayer en Boyata kenden een moeilijke avond. Ex-international Stéphan Demol maakt zich ook stilaan zorgen om onze achterhoede.

Volgens Demol is het duidelijk dat Alderweireld (32), Jan Vertonghen (34) en Thomas Vermaelen (36) nog lang actief moeten blijven voor onze Rode Duivels. "Het is absoluut noodzakelijk dat Alderweireld, Vertonghen en Vermaelen doorgaan tot en met het WK in Qatar", zegt hij in La Dernière Heure.

"Zij zijn het beste wat we hebben, ook al worden ze al wat ouder. Met zijn jeugdigheid zou Vanheusden misschien de plaats van één van de drie kunnen innemen, maar dan moet je hem eerst brengen en kijken hoe het gaat", klinkt het.