De Condé: Onuachu en Lucumi zijn nog steeds bijzonder tevreden met KRC Genk

De Condé: "Onuachu en Lucumi zijn nog steeds bijzonder tevreden met KRC Genk"

04-09-2021 19:30
5

KRC Genk heeft er een zenuwachtige transferperiode opzitten. Het haalde flink wat nieuwelingen, maar moest vooral afwachten waar enkele sterkhouders zoals Paul Onuachu en Jhon Lucumi gingen belanden. Tot de verrassing van velen bleef het duo echter bij de club.

"We zijn als club heel tevreden", vertelt technisch directeur Dimitri De Condé in een gesprek met Genk. "Het was voor mezelf ook zeer verrassend. Als je mij had gevraagd of iedereen aan boord zou blijven, had ik nee gezegd."

"Maar we hebben als club er wel alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen", geeft De Condé aan. "We hadden afspraken gemaakt met Onuachu en Lucumi dat we zouden meedenken aan een uitgaande transfer. Die is er niet gekomen, maar daar zijn we niet rouwig om. Dat kan onze sportieve ambities alleen maar kracht bijzetten", vertelt hij.

Geen toptransfer dus voor Lucumi en Onuachu. Dat kan weleens voor ontevreden spelers zorgen, maar dat is bij het duo niet het geval volgens De Condé. "Hun vertrekwens was enkel een persoonlijke ambitie en had nooit iets te maken met Genk zelf. Ze zijn nog steeds bijzonder tevreden met de club en blij om hier te spelen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie