Comeback van Izquierdo is grote opluchting voor één Club-fan

Comeback van Izquierdo is grote opluchting voor één Club-fan

02-09-2021 12:00 Laatste update: 12:18
15

José Izquierdo is teruggekeerd naar Club Brugge, al zat het even duren eer hij wedstrijden kan spelen. Christian Meyfroot is alvast enthousiast, want hij noemde zijn zoontje Izquierdo. 

Meyfroot kwam een dikke vier jaar geleden in het nieuws door de toch wel bijzondere voornaam van zijn zoon. Toen Izquierdo deze zomer werd gelinkt aan Antwerp was het toch even bibberen voor hem.

"Toen ik las dat Paul Gheysens hem naar Antwerp wilde halen, dacht ik: 't Is niet waar, hé. Ik zou Club altijd trouw blijven, maar om Izquierdo nog eens te ontmoeten zou ik toch naar Antwerpen rijden. Zeker weten. Naar Anderlecht ook zelfs, mocht dat nodig zijn. Hij is en blijft mijn favoriete voetballer", laat hij weten in Krant van West-Vlaanderen.

Meyfroot is nog altijd overtuigd van de voornaam van zijn zoon. "Op zijn naam zijn we absoluut trots. Er is niemand die kan zeggen dat hij zo'n speciale heeft. Anderen noemen hun kinderen naar Eden Hazard of Hans Vanaken. Laat ons hopen dat Joske straks bij Club Brugge opnieuw kan schitteren", besluit hij nog.