'Standard vist achter het net, Angers weigert aanvaller Bahoken nog te laten gaan'

'Standard vist achter het net, Angers weigert aanvaller Bahoken nog te laten gaan'

31-08-2021 22:18 Laatste update: 22:26
1

Standard Luik zoekt in de sloturen van de zomermercato nog naar een witte merel om de kern te versterken. Stéphane Bahoken stond blijkbaar op de radar, maar de aanvaller van SCO Angers zet zijn loopbaan niet verder in Luik.

Journalist Sébastien Denis, werkzaam bij onder meer Foot Mercato, tweet dat Standard een betaalde leenbeurt heeft voorgesteld aan de Franse Ligue-1-club. Dat voorstel heeft Angers echter naar de prullenbak verwezen. Overigens deed ook Troyes AC haar best om Bahoken in de wacht te slepen. Zij mikten op een uitleenbeurt mét aankoopoptie, maar ook die kogel ging niet door de kerk.

Zo lijkt Bahoken gewoon te blijven waar hij momenteel zit, namelijk bij Angers. De 29-jarige Kameroener is er bezig aan zijn vierde seizoen. Tot nu toe staat zijn teller op 21 goals in de Ligue 1. Deze jaargang kwam hij niet verder dan vier invalbeurten. Standard zag dus klaarblijkelijk een opportuniteit in hem, maar zover komt het niet. Met João Klauss en Jackson Muleka heeft Mbaye Leye voorlopig twee voorname spitsen ter zijner beschikking.