OFFICIEEL: Sandler moet zich dan toch schikken in uitleenbeurt aan Troyes

OFFICIEEL: Sandler moet zich dan toch schikken in uitleenbeurt aan Troyes

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 17:34di 31-08-2021 om 17:34

Laatste update: woensdag 1 september 2021 om 00:13wo 01-09-2021 om 00:13

Opvallend nieuws uit Frankrijk. Philippe Sandler (ex-Anderlecht) zou op Deadline Day een huurtransfer naar het Franse Troyes geweigerd hebben. De Nederlandse verdediger staat momenteel onder contract bij Manchester City, maar heeft daar geen uitzicht op speelminuten.

Desondanks lijkt Sandler een avontuur bij Troyes niet te zien zitten. Dat melden Franse media dinsdagmiddag. Troyes staat momenteel laatste in de Ligue 1 en zou nog op zoek zijn naar een verdediger. Met de veelzijdig Sandler dacht men de juiste aanwinst gevonden te hebben, maar dat feest gaat dus niet door.

Sandler speelde eerder bij Ajax en PEC Zwolle, waarna hij naar Manchester City verkaste. Vorig seizoen kwam de verdediger op huurbasis uit voor Anderlecht. Met het weigeren van de tijdelijke transfer naar Troyes lijkt Sandler het komend seizoen vooral te moeten gaan doen met minuten in het tweede elftal van Manchester City.

Update: ESTAC Troyes is dan toch de nieuwe club van Sandler geworden. De Franse laagvlieger huurt onze 24-jarige noorderbuur voor één seizoen van Man City. Van een aankoopoptie lijkt geen sprake te zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws