Genk wacht bang af: Het is stresserend, maar we verkopen niet onder onze prijs

Genk wacht bang af: "Het is stresserend, maar we verkopen niet onder onze prijs"

28-08-2021 08:00
4

KRC Genk maakte deze week de komst van Ike Ugbo (ex-Cercle Brugge) bekend. In principe is het huiswerk van de Limburgers nu af, zo vertelt sportief verantwoordelijke Dimitri De Condé aan Sporza. Al zorgen enkele uitgaande dossiers toch nog voor de nodige stress.

Zelf zal Genk niet actief meer speuren naar versterkingen. Zo blijft men in de Luminus Arena rekening houden met een vertrek van Paul Onuachu en/of Jhon Lucumi. "Maar we zullen enkel inkomend nog iets doen als er uitgaand nog iets gebeurt", geeft De Condé aan.

De sportieve baas van Genk zal echter niet ingaan op een bod dat niet aan de verwachtingen voldoet. "We gaan niet onder onze prijs verkopen. Maar ik moet toegeven dat de markt nog nooit zo moeilijk in te schatten is geweest. Zelfs 3 à 4 dagen voor hij sluit. Het is stresserend."

De transfermarkt loopt nog een weekje langer, tot 6 september kunnen er spelers komen en gaan. Bij Genk worden het nog spannende uren en dagen, al hopen ze dat Onuachu en Lucumi gewoon het seizoen verderzetten in Limburg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie