OFFICIEEL: Tirpan (ex-Lokeren) gaat terug aan de slag bij Fortuna Sittard

OFFICIEEL: Tirpan (ex-Lokeren) gaat terug aan de slag bij Fortuna Sittard

27-08-2021 23:15
0

Mickaël Tirpan speelt ook dit seizoen weer bij Fortuna Sittard. De voormalige rechtsback van onder meer KAS Eupen en Lokeren werd vorig jaar gehuurd van Kasimpasa en wilde graag opnieuw in Nederland gaan voetballen. Na lang steggelen is dat ook gelukt.

Fortuna maakte rond de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk bekend dat Tirpan opnieuw in het geelgroene shirt te bewonderen zal zijn en meteen mocht hij een ereronde maken in het goed gevulde stadion. De Belgische vleugelverdediger komt definitief over van Kasimpasa en heeft een contract voor meerdere jaren getekend in Sittard. Daarmee gaat een wens van club en speler in vervulling.

Op de website van de Limburgers legt Tirpan uit waarom hij zo graag weer naar Fortuna wilde. "Dit is echt een prachtig en emotioneel moment. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin. Ik ben ook na mijn vertrekken de warmte en liefde van de mensen bij de club en de supporters blijven voelen. Ik ben enorm blij met mijn terugkeer en dat ik eindelijk de supporters kan ontmoeten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie