Buchanan kijkt uit naar Club Brugge-transfer: Een familie

Buchanan kijkt uit naar Club Brugge-transfer: "Een familie"

27-08-2021 20:10
3

Tajon Buchanan heeft deze zomer gekozen voor een transfer en zal komende winter aansluiten bij Club Brugge. Samen met Blauw-Zwart moet hij voor een nieuwe titel gaan. De Canadese international kijkt alvast uit naar zijn Europese verhaal.

Buchanan is dit seizoen één van de grote revelaties in de Major League Soccer en werd de voorbije maanden gelinkt aan verschillende grote buitenlandse club. Zo toonde ook Chelsea interesse, maar Buchanan koos toch voor Club Brugge. Buchanan is alleszins klaar voor een avontuur in Europa.

"Ik dacht er de laatste maanden al over na", zegt Buchanan tegenover journalist Chris Smith. "Het is geen beslissing die ik snel heb genomen. Ik heb zeer lang nagedacht over mijn toekomst en vanaf het begin voelde Club Brugge aan als een familie waar ik wilde zijn", aldus de Canadees.

De 22-jarige Buchanan kwam dit seizoen zeventien keer uit voor zijn club New England Revolution. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en vijf assists. De Canadees blijft nog tot het einde van het MLS-seizoen bij zijn huidige club en zal in januari richting België trekken.