Frans gerucht: 'Tottenham en Liverpool willen Doku naar Engeland halen'

Frans gerucht: 'Tottenham en Liverpool willen Doku naar Engeland halen'

26-08-2021 13:30
4

Donderdag maakte Roberto Martinez zijn selectie voor de volgende duels van de Rode Duivels bekend. Daarin was er geen plaats voor de geblesseerde Jeremy Doku. Ondertussen heeft de jonge winger fans bij Tottenham en Liverpool.

Stade Rennes plukte Doku vorig seizoen weg bij RSC Anderlecht. Het legde toen circa 26 miljoen euro op tafel voor de buitenspeler. Ook in Frankrijk liet Doku de voorbije maanden zien dat hij barst van het talent. Volgens Jeunesfooteux wil Nuno Espirito Santo dat talent naar Engeland halen. De trainer heeft bij Tottenham met Lucas Moura maar één speler voor de rechterkant.

Ook Liverpool wordt wederom in verband gebracht met Doku. Toen onze landgenoot nog in de Jupiler Pro League speelde, probeerde de ploeg van Jürgen Klopp Doku al tevergeefs te verleiden. Doku trok immers naar de Ligue 1, maar Liverpool is de speler blijven volgen.

In Frankrijk klinkt het momenteel dat Stade Rennes niet meteen van plan is haar goudklompje te verkopen voor een appel en een ei. Vanaf 50 miljoen euro kan er gepraat worden. Indien het tot een transfer komt, passeert Anderlecht ook nog langs de kassa.