Club NXT gaat meteen hard en vernedert leeftijdsgenoten van Charleroi

Club NXT gaat meteen hard en vernedert leeftijdsgenoten van Charleroi

24-08-2021 21:44
12

Het jaartje profvoetbal heeft de beloften van Club Brugge goed gedaan. Club NXT opende maandag het belangrijke beloftenseizoen tegen Charleroi en wist meteen te overtuigen. Het won met 0-8(!).

Club Brugge was vorig seizoen actief in Eerste Klasse B en eindigde laatste in die competitie. Toch lijkt het seizoen profvoetbal zijn vruchten afgeworpen te hebben. Blauw-Zwart begon met spelers zoals Nick Shinton, Ibe Hautekiet, Daniel Perez en Cisse Sandra aan de partij en wist meteen te overtuigen.

De verschillende jongens die actief waren op 1B-niveau kenden geen moeite met de leeftijdsgenoten van Charleroi.Na nog geen tien minuten voetballen stond het al op een dubbele voorsprong na doelpunten van Amadou Sagna en Sandra.

Club NXT gaf Charleroi ook geen schijn van kans en wist uiteindelijk met 0-8 te winnen. De doelpunten kwamen van Sagna (2x), Sandra, Servais, Perez, Vermant (2x) en Engels. Een sterk begin van Club NXT, dat bij de eerste vier zal willen eindigen en zo een plekje in 1B kan bemachtigen voor volgend seizoen.