Spaanse pers ziet 'grijze Hazard' en is niet mals voor Rode Duivel

Spaanse pers ziet 'grijze Hazard' en is niet mals voor Rode Duivel

23-08-2021 09:00 Laatste update: 14:10
11

Real Madrid bleef zondagavond steken op een 3-3 gelijkspel tegen Levante en kon niet meteen rekenen op een sterke Eden Hazard. Onze landgenoot speelde een bleke partij en werd dan ook flink bekritiseerd in de Spaanse media.

Carlo Ancelotti liet zich de voorbije dagen nog lovend uit over Hazard, maar tegen Levante had de Rode Duivel het moeilijk. Na een uur mocht hij dan ook al rusten. In Spanje was men streng voor Hazard. 'Een zeer onzichtbare wedstrijd van Eden Hazard. Hij was kwam erg weinig in het stuk voor en was onbelangrijk', klonk het bij Marca.

Ook AS spaarde de kritiek niet en zag vooral een twijfelende Hazard. 'Het is jammer dat de Belg zijn beste vorm nog niet heeft gevonden. Hij durft niet te doen waar hij goed in is: verdedigers onder ogen komen en breken', schrijft men.

Defensa Central was niet overtuigd door onze landgenoot. 'Hij speelde een erg grijze partij en deed nauwelijks mee', viel er te lezen. 'Hazard leek weer op de twijfelende speler van vorig seizoen en droeg amper iets bij aan de aanvallen van Real Madrid.'

Komende zaterdag krijgt Hazard alvast de kans om revanche te nemen. Real Madrid neemt het dan op tegen Real Betis.