UPDATE: 'KRC Genk trekt dan toch aan het langste eind en haalt Ugbo'

UPDATE: 'KRC Genk trekt dan toch aan het langste eind en haalt Ugbo'

18-08-2021 15:15 Laatste update: 21-08-2021 09:30
24

KRC Genk is nog altijd bezig met de transfer van Ike Ugbo. De Limburgers willen hem overnemen van Chelsea, maar ook Olympique Marseille volgt hem op de voet. 

Vorig seizoen was Ugbo nog actief bij Cercle Brugge, waar hij zestien doelpunten maakte. Volgens Footmercato is de Nigeriaan benaderd door Marseille, al is hij daar maar één van de pistes. Ook Alexander Sorloth staat overigens op het lijstje van die club.

Mogelijk zorgt die interesse voor wat vertraging in de deal met KRC Genk, dat hem voor 3,5 miljoen euro zou kunnen overnemen. Marseille heeft als tienvoudig kampioen wel wat aanzien, maar is de laatste jaren wel op zijn retour. Vorig seizoen eindigde de club op een vijfde plaats.  

Update: Ook de gerenommeerde transfer-catcher Fabrizio Romano meldt nu dat Marseille Ugbo probeert los te krijgen bij Chelsea. 'Marseille probeert de Igbo-Deal van Genk te kapen', stelt hij. 'Ugbo en Chelsea zullen snel beslissen.'

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Genk dan toch de strijd om Ugbo lijkt te gaan winnen. Naar verluidt wordt de deal eerstdaags geofficialiseerd.