Deschacht over roemloos Anderlecht-einde: Enkel Coucke bood excuses aan

Deschacht over roemloos Anderlecht-einde: "Enkel Coucke bood excuses aan"

Olivier Deschacht kwam na zijn voetbalpensioen langs in de podcaststudio van MIDMID. De verdediger vertelde onder meer over zijn roemloos vertrek bij Anderlecht.

Na zeventien profjaren bij Anderlecht en een recordaantal wedstrijden verliet Deschacht Anderlecht via de achterdeur. De verdediger kreeg niet zijn verhoopte mooie afscheid en dat knaagt aan Deschacht. In de podcast MIDMID vertelde Deschacht dat hij dat vooral drie mensen in het bijzonder kwalijk neemt.

"Ze belde mij op drie dagen voor de start van de voorbereiding. Met een telefoontje vertelde ze mij dat ze niet meer op mij rekende en voor een verjonging van de kern gingen", doet Deschacht zijn verhaal. "Enkele weken voordien leek er nochtans geen vuiltje aan de lucht."

De Anderlecht-man legt de schuld voor het roemloos einde bij drie personen. "Ik neem het Devroe, Coucke en Vanhaezebrouck toch kwalijk. De gang van zaken was niet correct. Ze hadden toch al veel eerder duidelijkheid kunnen brengen. Dan zou ik er geen probleem mee hebben gehad en kon ik een deftige afscheidsmatch organiseren. Uiteindelijk is Coucke de enigste die ooit zijn excuses heeft angeboden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie