Geen paniek bij KAA Gent: Als je kijkt naar de cijfers ...

Geen paniek bij KAA Gent: "Als je kijkt naar de cijfers ..."

12-08-2021 16:17
3

Echt succesvol is het seizoensbegin van KAA Gent nog niet gebleken. In Europa liep het al bijna fout af tegen RFS en ook in de competitie worden er amper punten gepakt. Toch panikeert Hein Vanhaezebrouck nog niet.

De coach van KAA Gent weet dat er punten gepakt moeten worden, maar gelooft dat zijn ploeg dat in de nabije toekomst wel kan en zal doen. "Wij moeten veel efficiënter omgaan met onze doelpogingen", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Vanhaezebrouck denkt echter dat het wel snel kan keren. "De basis is er bij ons", gaat hij verder. "Als je kijkt naar de cijfers, dan zijn wij by far de ploeg met het beste verschil tussen eigen doelpogingen en doelpogingen tegen", klinkt het bij Vanhaezebrouck.

De trainer ziet vooral een gebrek aan efficiëntie bij zijn team en hoopt dan ook dat er snel weer gescoord kan worden. "Met onze cijfers moet je nu zes punten of meer hebben", besluit Vanhaezebrouck.

In de eigen competitie staat Gent na drie speeldagen echter op de voorlaatste plek in de stand. Het pakte slechts één punt tot dusver.