Weinig vertrouwen in terugkeer Lukaku naar Engeland: Hij is niet geschikt

Weinig vertrouwen in terugkeer Lukaku naar Engeland: "Hij is niet geschikt"

08-08-2021 23:16
19

Romelu Lukaku staat op het punt om terug te keren naar Engeland. De Rode Duivel wordt door ex-club Chelsea weggehaald bij Internazionale. Onze landgenoot moet voor doelpunten gaan zorgen bij The Blues, maar niet iedereen is overtuigd door Lukaku.

Zo gelooft oud-international Glen Johnson niet dat Lukaku ook zal slagen bij Chelsea. "Ik denk niet dat Lukaku geschikt is voor Premier League-voetbal. Niet meer, in ieder geval", geeft de ex-speler van Chelsea aan bij Betting Odds.

Johnson gelooft onder andere niet dat Lukaku genoeg snelheid heeft en over voldoende technische vaardigheden beschikt om ook te kunnen uitblinken in de Premier League. "Hij is natuurlijk een heel sterke speler, maar ik denk dat de verdedigers simpelweg te snel voor hem zijn. In bepaalde competities zal hij wel veel scoren, maar daar zijn de defensies gewoon trager", klinkt het.

Lukaku speelde in totaal al 252 partijen in de Premier League, waarin hij goed was voor 113 doelpunten en 42 assists. Bij Inter wist hij 64 keer te scoren in 95 partijen.