Dovbyk kan naar België verhuizen, makelaar verklapt interesse van RSC Anderlecht

Dovbyk kan naar België verhuizen, makelaar verklapt interesse van RSC Anderlecht

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 22:30di 03-08-2021 om 22:30

RSC Anderlecht heeft met Joshua Zirkzee een nieuwe aanvaller in huis gehaald, maar lijkt nog niet klaar. De Brusselaars willen naar verluidt ook een echte nieuwe diepe spits in huis halen. Dat kan Artem Dovbyk worden.

De Oekraïense international werd in het verleden al gelinkt aan Belgische club. Toen raakte niet bekend welke Belgische ploeg interesse toonde, maar dat is nu verleden tijd. In de Turkse pers verklapt de makelaar van Dovbyk namelijk dat het Anderlecht is dat interesse toont.

De aanvaller zou dicht bij een transfer naar Trabzonspor staan, maar dat is volgens makelaar Lyundovsky niet het geval. "De onderhandelingen zijn nog bezig met Trabzonspor. Maar het is te vroeg om nu al te zeggen dat hij naar Turkije trekt. Ook Anderlecht toont interesse", aldus de makelaar bij FutbolArena.

De 24-jarige spits komt in eigen land momenteel uit voor Dnipro, waar hij dit seizoen al goed was voor twee doelpunten in twee partijen. Het voorbije seizoen wist hij ook tien keer te scoren in 27 wedstrijden voor Dovbyk. Deze zomer werd hij ook nog de grote held van Oekraïne door in zijn enige wedstrijd op het EK de belangrijke 1-2 te scoren in de achtste finale tegen Zweden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws