UPDATE: 'Hazard kan er toch bij zijn in openingswedstrijd van Real tegen Alaves'

UPDATE: 'Hazard kan er toch bij zijn in openingswedstrijd van Real tegen Alaves'

03-08-2021 17:45 Laatste update: 09-08-2021 10:47
9

Eden Hazard staat voor een cruciaal seizoen bij Real Madrid. Nieuw veelvuldig blessureleed zou wel eens het definitieve einde kunnen betekenen voor Hazard in Madrid. Een boodschap die de Rode Duivel duidelijk begrepen heeft.

Zo meldt het gespecialiseerde Real-nieuwsmedium Bernabeudigital dat Hazard fitter dan ooit is. De aanvaller zou ontzettend scherp ogen en heel wat gewicht zijn verloren. Die geluiden uit het trainingscentrum van Real sluiten alvast aan bij de medische testen van Hazard eerder in de zomer. Hazard presteerde uitstekend op die testen.

Het doet alvast het beste vermoeden voor het nieuwe seizoen. Real geeft Hazard wel nog een individueel schema om zich voor te bereiden op de nieuwe jaargang. In Madrid willen ze geen risico’s meer lopen met de Rode Duivel. De fysieke progressie van Hazard zou echter beter zijn dan verwacht.

Update 5/8: Ook Marca ziet dezer dagen een fysiek scherpe Hazard op training. Toch plaatst het Spaanse medium vraagtekens bij de eerste speeldag in La Liga, die binnen negen dagen van start gaat. Die openingswedstrijd tegen Deportivo Alaves zou wel eens te vroeg kunnen komen voor Hazard. Naar verluidt wil Real Madrid echt geen enkel risico nemen met de Rode Duivel. 

Update 9/8: Nieuwe week, nieuwe vooruitzichten. Hoewel Hazard niet aantrad in de generale repetitie van Real tegen AC Milan, ziet Marca toch flinke progressie van op het trainingsveld. In die mate zelfs dat de Spaanse krant ervan uitgaat dat de Rode Duivel nu tóch klaar zal geraken voor de openingsmatch tegen Alaves. 'Het goede nieuws is dat hij met de groep meetraint', klinkt het. Hazard heeft enkel wedstrijden nodig om zijn competitieritme op te bouwen, meent Marca. Daar kan hij mee beginnen tegen Alaves.