Barça-preses Laporta doet oproep aan La Liga: 'Dat is in heel Europa wel te zien'

Barça-preses Laporta doet oproep aan La Liga: 'Dat is in heel Europa wel te zien'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 23:00ma 02-08-2021 om 23:00

Lionel Messi wil graag doorgaan bij FC Barcelona, zo verzekert president Joan Laporta. Het contract van de Argentijn is een dikke maand geleden afgelopen, waardoor hij momenteel formeel clubloos is. Volgens Laporta zit er echter schot in de zaak.

Maandag stond de presentatie van Barça-aanwinst Emerson Royal in Camp Nou op het programma. De ook aanwezige Laporta wordt door de pers gevraagd naar de situatie rondom Messi. "We doen wat we kunnen", reageert de preses van Barcelona. "Het is nog niet helemaal opgelost, maar er zit schot in de zaak. We zullen doen wat binnen de mogelijkheden van de club ligt om Messi hier te houden. Hij wil zelf ook doorgaan bij Barça, dus er is veel mogelijk."

Laporta doet ook een oproep aan La Liga. Hij wil dat de competitie minder streng is voor Barcelona. Mede door de financiële eisen van La Liga heeft Messi zijn contract nog altijd niet verlengd in Catalonië. "Als het mogelijk is, willen we meer flexibiliteit zien van La Liga. In andere competities over heel Europa is dat momenteel wel het geval."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws