'Antwerp wacht op Vines die binnenkort pen op papier zet'

'Antwerp wacht op Vines die binnenkort pen op papier zet'

02-08-2021 19:50
1

Royal Antwerp FC zou in de laatste rechte lijn zitten voor de komst van Sam Vines, zo is te lezen in de Gazet van Antwerpen. Antwerp is in overleg met Vines om te kijken wanneer hij naar België kan komen om zijn medische testen af te leggen en zijn contract kan ondertekenen.

"De akkoorden had de Great Old al op zak, maar Vines zat nu eenmaal vast", zo schrijft David Van den Broeck in GVA. Vines zit momenteel nog in de Verenigde Staten waar de Gold Cup net is afgelopen. Met een gouden zal Vines binnenkort afreizen naar België waar hij na zijn medische testen een contract bij Antwerp zou tekenen.

Sam Vines won in de nacht van zondag op maandag de Gold Cup met de Verenigde Staten. De 22-jarige linksachter speelde op het toernooi mee in vijf van de zes wedstrijden. Enkel in de finale speelde Vines niet de volle negentig minuten. In minuut 65 kwam hij het veld op om zijn land na verlengingen tegen Mexico mee aan de Gold Cup-titel te helpen. Momenteel ligt Vines nog onder contract bij het Amerikaanse Colorado.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie