Koppig of slim? ‘Ondanks alle afwijzingen blijft Chelsea hopen op Lukaku’

Koppig of slim? ‘Ondanks alle afwijzingen blijft Chelsea hopen op Lukaku’

02-08-2021 17:15
3

Chelsea geeft Romelu Lukaku nog niet op. De Inter-spits staat bovenaan het verlanglijstje van de Londense club. Makkelijk wordt het echter niet, zowel Inter als Lukaku lijken geen zin te hebben in een transfer.

Lukaku herhaalde al meermaals dat hij gelukkig is in Milaan en niet weg wil. Ook zijn club, Inter Milaan, maakte al verschillende keren duidelijk dat ze de spits niet willen verkopen. Door de verkoop van Achraf Hakimi voor 60 miljoen euro en een nieuwe lening is de financiële situatie van Inter ook een stuk beter dan enkele maanden geleden. Het geeft de club een extra troef om Lukaku bij de club te houden.

Desondanks die sombere vooruitzichten blijft Chelsea hopen op een transfer. Het Laatste Nieuws weet dat na de afwijzing van Erling Haaland, Lukaku met stip op één staat op het prioriteitenlijstje. De club zou bereid zijn om enkele spelers van de hand te doen, waaronder Michy Batshuayi, om de komst van Lukaku te bekostigen.

Met een jaarsalaris van negen miljoen euro en een aankoopprijs die naar alle waarschijnlijkheid de kaap van 100 miljoen euro zou overschrijden, is een Lukaku-transfer allesbehalve goedkoop. Het is Chelsea echter menens. Afwachten dus of Lukaku en Inter zwichten voor het Londense charmeoffensief.

No Poll