OFFICIEEL: KV Mechelen laat linksback op huurbasis vertrekken met aankoopoptie

OFFICIEEL: KV Mechelen laat linksback op huurbasis vertrekken met aankoopoptie

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 13:00ma 02-08-2021 om 13:00

Laatste update: donderdag 5 augustus 2021 om 07:20do 05-08-2021 om 07:20

Victor Wernersson gaat na één jaar al weg bij KV Mechelen. De Zweed kon zich nooit doorzetten en wordt vermoedelijk uitgeleend aan Stabaek in Noorwegen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Linksachter Wernersson speelde afgelopen seizoen maar negen keer mee bij KV Mechelen. Hij wil sowieso meer minuten maken en moet dus andere oorden opzoeken. De vraag is wel hoe KV Mechelen de samenwerking op lange termijn ziet, want Wernersson heeft wel nog een contract lopen tot de zomer van 2024.

Lucas Bijker is momenteel de vaste waarde op de linksback bij KV Mechelen. Wernersson haalde dit seizoen zelfs de selectie nog niet. Met Stabaek zou Wernersson hoe dan ook een stap terugzetten. Die club vecht in Noorwegen momenteel tegen de degradatie. Het haalde voorlopig amper 9 op 39 en staat daarmee voorlaatste.

UPDATE: KV Mechelen laat Victor Wernersson op huurbasis vertrekken naar het Noorse Stabaek. De 26-jarige linksback kwam in 2020 aan bij Malinwa, maar speelde amper acht competitiewedstrijden en één wedstrijd in de Croky Cup. Er is ook een aankoopoptie bedongen door Stabaek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws