OFFICIEEL: Cahill (35) keert niet meer terug naar Crystal Palace

OFFICIEEL: Cahill (35) keert niet meer terug naar Crystal Palace

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 18:00zo 01-08-2021 om 18:00

Gary Cahill keert niet meer terug bij Crystal Palace. De 35-jarige centrale verdediger was al per 1 juli transfervrij en is nu ook definitief vertrokken bij The Eagles.

Cahill, 61-voudig international van Engeland, had tussen 2012 en 2019 twee landstitels, twee keer de Europa League en één keer de Champions League gewonnen met Chelsea, voordat hij bij Crystal Palace neerstreek. In twee seizoenen tijd kwam hij tot 45 Premier League-optredens namens The Eagles. Daar zal het ook bij blijven, hebben de Londenaren bevestigd.

De verdediger zelf heeft via Twitter afscheid genomen van de club. 'Ik heb er lang over nagedacht, maar ik heb besloten dat ik ga vertrekken, na twee fijne jaren bij Crystal Palace. Ik heb met volle teugen van mijn tijd hier en ik wil mijn oprechte dankbaarheid tonen aan iedereen hier, met name aan de fans en de stafleden die ervoor hebben gezorgd dat ik me altijd welkom heb gevoeld in deze Zuid-Londense familie.'

Of en waar hij zijn carrière voortzet, laat Cahill in het midden. Cahill maakte in 2004 al zijn profdebuut: voor zijn tijd bij Chelsea en Crystal Palace kwam hij uit voor Aston Villa, Burnley, Sheffield United en Bolton Wanderers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws