UPDATE: Nieuwkomer Fischer neemt rugnummer Lamkel Zé bij Antwerp over

UPDATE: Nieuwkomer Fischer neemt rugnummer Lamkel Zé bij Antwerp over

30-07-2021 21:40 Laatste update: 31-07-2021 09:44
17

Nadat Antwerp-nieuwkomer Viktor Fischer rugnummer 7 kreeg bij Royal Antwerp FC leek het er op dat Didier Lamkel Zé op zoek moest naar een nieuw rugnummer of een nieuwe club. Het lijkt het tweede te worden, want Lamkel Zé kondigt op Instagram aan dat hij morgen tegen OH Leuven zijn laatste match voor Antwerp speelt.

Na drie seizoenen lijkt er een einde te komen aan de samenwerking tussen The Great Old en Lamkel Zé. De Kameroener schrijft op Instagram 'Dernier match sur les couleurs' met daarbij de logo's van Antwerp en OHL. Hij blikt zo vooruit op zijn laatste match in het rood en wit van Antwerp.

De 24-jarige linksbuiten kwam in drie seizoenen bij Antwerp tot 61 wedstrijden. Daarin was hij goed voor 14 doelpunten en zes assists. Wat de volgende bestemming van Lamkel Zé wordt, is nog niet duidelijk. 

Update: Het verhaal Didier Lamkel Zé lijkt helemaal over bij Royal Antwerp FC. Dat werd in het verleden al een paar keer gezegd en geschreven, maar zelf sprak de aanvaller al over zijn laatste match bij The Great Old en zijn rugnummer werd inmiddels ook al aan nieuweling Viktor Fischer gegeven.