Inter stelt geduld Anderlecht en Club op de proef: ‘Spits mag nog niet vertrekken’

Inter stelt geduld Anderlecht en Club op de proef: ‘Spits mag nog niet vertrekken’

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 17:15vr 30-07-2021 om 17:15

Zowel Anderlecht als Club Brugge toonden de afgelopen weken interesse in Inter-spits Martin Satriano. Beide clubs zullen echter geduld moeten uitoefenen vooraleer ze kans maken op de 20-jarige Uruguayaan.

Zo weet Calciomercato dat er momenteel geen sprake is van een vertrek. De situatie kan er binnen enkele weken echter weer rooskleuriger uitzien voor Anderlecht en Club Brugge. Dat zit namelijk zo. Coach Simone Inzaghi wil de spits nog wat langer aan het werk zien vooraleer er over een (tijdelijk) vertrek gesproken kan worden. De coach wil vooral zien hoe Satriano het doet tegen lastigere tegenstanders.

Op basis van zijn prestaties de komende weken zal de coach beslissen of hij Satriano bij de groep wil houden of niet. Zo niet, lijken Anderlecht en Club weer kans te maken. Vooral Club Brugge zou overigens doorgedrukt hebben voor de aanvaller. Het is natuurlijk wel de vraag of beide clubs wel zoveel geduld willen opbrengen en bereid zijn om nog enkele weken te wachten vooraleer versterking binnen te halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een haalbare optie voor een Belgische club?

Ja
63%
Nee
38%
(128 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws