KAA Gent speelt eerst thuis tegen Riga, Anderlecht trekt naar Albanië

KAA Gent speelt eerst thuis tegen Riga, Anderlecht trekt naar Albanië

29-07-2021 22:15 Laatste update: 30-07-2021 13:25
39

KAA Gent en Anderlecht mogen allebei aantreden in de derde voorronde van de Conference League. Ze krijgen tegenstanders uit respectievelijk Letland en Albanië. 

RFS uit Letland kon afgelopen week al met een ruime 3-0 winnen van Puskas Academy uit Hongarije. Ook in de terugwedstrijd kwamen ze niet in de problemen en wonnen ze zelfs nog een keer. Deze keer werd het 0-2. KAA Gent mag dus vliegtuigtickets naar de Letse hoofdstad Riga boeken.

Bij de mogelijke tegenstanders van Anderlecht was het iets spannender. FC Laci uit Albanië won vorige week maar met 1-0 van Universitatea Craiova uit Roemenië. In de terugmatch was het lang spannend, maar uiteindelijk kon Laci de 0-0 op het bord houden. Het wordt dus een trip naar Albanië voor Vincent Kompany en co.

De heenmatchen in die derde voorronde worden volgende week al gespeeld. De terugwedstrijden volgen een weekje later.

Update: Op 5 augustus om 20u30 speelt KAA Gent eerst thuis tegen Riga in de Conference League. Anderlecht moet om 19u00 aantreden in Albanië tegen Klubi Futbollit Laçi in het Laci-stadion dat plaats biedt aan 5.000 supporters. De terugwedstrijden zijn een week later.