'Antwerp shopt bij FC Kopenhagen en haalt flankspeler Fischer (ex-Ajax)'

'Antwerp shopt bij FC Kopenhagen en haalt flankspeler Fischer (ex-Ajax)'

29-07-2021 17:45 Laatste update: 17:47
15

Royal Antwerp FC heeft deze zomer al stevig geïnvesteerd in de huidige kern, maar blijft gaan. Nu is het ook goed op weg om Viktor Fischer van FC Kopenhagen in huis te halen.

Dat meldt men bij Het Nieuwsblad. De Deense linksbuiten komt momenteel uit voor FC Kopenhagen, maar staat op het punt om richting Antwerp te verhuizen. Fischer werd ook al gespot in de luchthaven van Zaventem en zal binnenkort zijn medische testen afleggen. Als hij daarvoor slaagt, lijkt hij binnenkort voorgesteld te gaan worden als nieuwe speler van Antwerp.

De 27-jarige Fischer was de voorbije seizoenen actief bij FC Kopenhagen, waar hij één van de sterkhouders was. Hij speelde 120 partijen voor de Deense topclub en was daarin goed voor 29 doelpunten en 44 assists. Nu trekt hij echter richting België.

Eerder was Fischer ook actief voor onder andere AFC Ajax, FC Middlesbrough en 1. FSV Mainz 05. Bij Antwerp moet hij voor de nodige versterking zorgen op de flanken. Door het gebrek aan opties moest coach Brian Priske daar in de eerste wedstrijd van de competitie nog een beroep doen op jonkie Abderahmane Soussi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie