Grote klap voor Pius na seizoensopener voor STVV: Hij zit in zak en as

Grote klap voor Pius na seizoensopener voor STVV: "Hij zit in zak en as"

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 12:40do 29-07-2021 om 12:40

Voor Junior Pius werd het een seizoensopener in mineur bij STVV. De huurling van Royal Antwerp FC wist niet te overtuigen tegen KAA Gent en werd al snel gewisseld. Dat heeft ook zijn sporen nagelaten.

STVV won de partij dan wel met 2-1 van KAA Gent, maar keek al na twee minuten tegen een achterstand aan. Pius ging in de fout en zag de Buffalo's op voorsprong komen. De verdediger speelde een dramatische partij en werd al na een half uur naar de kant gehaald. Volgens vervanger Jonathan Buatu ziet Pius daar nu ook zwaar van af.

"Hij wilde met Pius anticiperen op de kwaliteiten van de Gentse aanvallers. Helaas voor Junior Pius, net hersteld van zijn voetblessure, viel het tegen", geeft Buatu aan bij Het Laatste Nieuws. "Nog voor het halfuur moest ik hem vervangen. Die jongen zit in zak en as, maar onze coach heeft een goed gesprek met hem gehouden. Het komt goed", besluit Buatu.

Pius speelde het voorbije halve seizoen al voor STVV en wist indruk te maken achterin. De club heeft daarop besloten om de verdediger opnieuw te huren van Antwerp, maar zijn terugkeer werd dus nog geen succes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws