UPDATE: 'Antwerp hoopt deal rond Genk-talent Dwomoh maandag af te ronden'

UPDATE: 'Antwerp hoopt deal rond Genk-talent Dwomoh maandag af te ronden'

29-07-2021 11:15 Laatste update: 23-08-2021 11:10
64

Pierre Dwomoh staat op het punt om KRC Genk te verlaten. Het toptalent aast op een nieuwe uitdaging en kan verhuizen. AC Milan toont interesse, maar ook in eigen land hebben met Club Brugge en Royal Antwerp FC enkele clubs zich gemeld.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluigi Longari van Sportitalia. Eerder raakte al bekend dat AC Milan verregaande interesse toonde, maar volgens de Italiaanse journalist hebben ook Club Brugge en Antwerp hun interesse nu kenbaar gemaakt.

De zeventienjarige Dwomoh mocht vorig seizoen debuteren bij KRC Genk, maar werd inmiddels teruggezet naar de B-kern. Daar is hij de laatste trainingen niet langer komen opdagen en hoopt hij zo een vertrek te forceren.

De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Limburgers, waar hij sinds 2016 voor uitkomt. Daarvoor was hij aan de slag bij RSC Anderlecht en KV Mechelen.

UPDATE: Het jonge talent heeft op zijn eigen kanalen de geruchten over een vertrek richting Club Brugge alleen maar gevoed. De jonge Dwomoh plaatste op Instagram namelijk een afbeelding van Club Brugge-sterkhouder Noa Lang, met enkele vuur-icoontjes. Een vreemde beslissing om een sterkhouder van een concurrent van KRC Genk op social media te plaatsen.

Update: Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri heeft Antwerp nog altijd haar zinnen gezet op Dwomoh. The Great Old zou nog aan het onderhandelen zijn om de speler weg te plukken bij KRC Genk. 

Update 23/8: Volgens Het Laatste Nieuws gaan de onderhandelingen tussen Antwerp en Genk de goede kant uit. The Great Old zou zelfs zodanig doorduwen dat het Dwomoh maandag nog officieel wil presenteren. Ondanks interesse van AC Milan en Internazionale verkiest de zeventienjarige technicus een overstap binnen de eigen landsgrenzen.