Breaking news

Ontzettend vroeg rood voor Al-Dakhil, maar geen record in Standard-Anderlecht

De krampen van Nurudeen tegen Club Brugge waren geen komedie hoor

"De krampen van Nurudeen tegen Club Brugge waren geen komedie hoor"

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 18:00di 27-07-2021 om 18:00

Na het duel tussen Club Brugge en AS Eupen was er heel wat te doen om het tijdrekken van de bezoekers en vooral dat van doelman Abdul Manaf Nurudeen. De keeper viel op met zijn reddingen, maar ook met verschillende krampen. Goed mogelijk, oordeelt Wim De Coninck.

Het was een opmerkelijk zicht, Nurudeen die het uitkermde van de pijn en met krampen zat. Er kwam ook flink wat kritiek op de jonge doelman, die zijn krampen zou geveinsd hebben, maar volgens analist De Coninck is het goed mogelijk dat hij daadwerkelijk met krampen zat. "In mijn eerste wedstrijden in eerste klasse had ik er ook last van", zegt hij in de podcast De Tribune.

De klaagzang van de supporters van Club Brugge is volgens De Coninck dan ook niet terecht. "Je kent je lichaam nog niet zo goed, warmt te stevig op en staat tussendoor de hele tijd te springen. Bovendien zit er extra spanning op de spieren. Het was geen komedie, hoor", geeft hij aan.

Gespeeld of niet, helpen deed het uiteindelijk niet. Scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn team gaven dertien minuten extra tijd, waarin Club Brugge een gelijkmaker wist te scoren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws