UPDATE: ‘Club Brugge moet bod aanpassen, maar transfer Villa dichtbij’

UPDATE: ‘Club Brugge moet bod aanpassen, maar transfer Villa dichtbij’

26-07-2021 19:15 Laatste update: 26-07-2021 19:15
34

Club Brugge haalde onlangs Stanley Nsoki binnen en Blauw-Zwart zou nu opnieuw de portefeuille willen opentrekken. In Le Soir is te lezen dat Club een bod van acht miljoen wil uitbrengen voor Sebastian Villa. 

Sebastian Villa is een 25-jarige Colombiaan die voor het Argentijnse Boca Juniors uitkomt. Bij voorkeur speelt Villa op de linkerflank. Hij is al sinds 2018 in loondienst van Boca en speelde er al 58 wedstrijden waarin hij tien keer tot scoren kwam. Tussen 2018 en 2019 kwam hij ook vier keer in actie voor de Colombiaanse nationale ploeg.

Club Brugge heeft nog geen officieel bod uitgebracht op Villa. Als hij effectief naar Brugge trekt, zal de competitie al enkele speeldagen ver zijn. Club Brugge trekt op speeldag twee naar Brussel voor de wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Zowel Hans Vanaken als Eduard Sobol hebben de groepstrainingen met Blauw-Zwart hervat en zouden dus in actie kunnen komen tegen Union. Na de valse start van Club tegen Eupen, kunnen zij zeker van pas komen.

Update: De onderhandelingen tussen Club Brugge en Boca Juniors slepen aan. Club zou de Argentijnse club al twee aanbiedingen hebben gedaan om Villa los te weken. Beide werden echter naar de prullenmand verwezen. Boca Juniors speelt het hard, Club Brugge wou maar liefst 6,7 miljoen euro betalen. Een bedrag dat nog kon oplopen tot bijna 9 miljoen euro. Ook het doorverkoop percentage van 12,5% was onvoldoende om Boca Juniors te overtugien.

Update: Een transfer van Sebastian Villa naar Club Brugge komt dichterbij. Boca Juniors lijkt dan toch overstag te gaan indien Blauw-Zwart het bod en de bonussen zal aanpassen. De speler zal de komende wedstrijden tegen Talleres en River Plate niet aantreden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie