Nog veel werk bij Antwerp: Er eindigde een heel hoofdstuk met D'Onofrio

Nog veel werk bij Antwerp: "Er eindigde een heel hoofdstuk met D'Onofrio"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 16:44ma 26-07-2021 om 16:44

Royal Antwerp FC begon met veel ambities aan het nieuwe seizoen, maar is er niet in geslaagd de eerste wedstrijd van het seizoen ook winnend af te sluiten. Tegen KV Mechelen liep het fout af en verloor het met 3-2. Is Antwerp klaar voor het seizoen? Volgens Alexandre Teklak niet.

Antwerp gaat dit seizoen voluit voor de titel en zet die ambities ook kracht bij met enkele stevige transfers. Het haalde onder andere Björn Engels, Jelle Bataille en Michael Frey in huis. Die konden echter niet voorkomen dat Antwerp ook verloor. Volgens Teklak is Antwerp dan ook zeker nog niet klaar op transfermarkt.

"Het vertrek van D'Onofrio zal moeten worden opgevangen", begint Teklak bij La Dernière Heure. De analist kijkt dus eerder naar een verloren pion in het bestuur dan de spelersgroep. "Hij kreeg veel kritiek, maar het werk dat hij heeft gedaan kan niet over het hoofd worden gezien."

Volgens Teklak zal Antwerp dan ook nog stevig de handen uit de mouwen moeten steken. "Er is werk aan de winkel. Zeker omdat het een heel hoofdstuk was dat eindigde met het vertrek van D’Onofrio", besluit hij.

Bij Antwerp lijkt men dat ook te beseffen en kondigde men al aan dat het onder andere nog op zoek gaat naar een nieuwe spits. Ook op de flanken wil men naar verluidt nog nieuwelingen aantrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws