'Vlap mag nog steeds blijven hopen op een kans bij RSC Anderlecht'

'Vlap mag nog steeds blijven hopen op een kans bij RSC Anderlecht'

26-07-2021 16:30
8

RSC Anderlecht heeft al een drukke transferperiode achter de rug, maar met nog een maand te gaan lijkt er nog flink wat te gaan gebeuren. Zo moet er ook nog gesnoeid worden in de kern. Flink wat spelers vielen zo afgelopen weekend naast de kern, al betekent niet dat ze ook moeten vertrekken.

In de selectie van RSC Anderlecht zagen we voor de partij onder andere geen Elias Cobbaut, Michel Vlap, Zeno Debast, Mohammed Dauda en Timon Wellenreuther. Hier en daar klinkt het dan ook dat enkelen van hen mogen vertrekken, maar dat is volgens Het Laatste Nieuws niet noodzakelijk het geval.

Volgens het dagblad zijn op dit moment enkel Cobbaut en Wellenreuther zeker dat zij mogen vertrekken bij de Brusselaars. Vincent Kompany ziet geen toekomst meer in het duo, waardoor zij mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Dat zou ook kunnen betekenen dat Vlap mag hopen op een nieuwe kans bij de Brusselaars. Vorig seizoen nog uitgeleend aan Armenia Bielefield en nu in de tribune begonnen aan het seizoen, maar een nieuwe kans blijft nog een optie. Vlap zal zich dan echter in de ploeg moeten knokken, wat niet makkelijk wordt met onder andere Anouar Ait El Hadj, Yari Verschaeren en Lior Refaelov als grootste concurrenten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie