Clement: “Niemand vindt het nog leuk dat Club Brugge kampioen speelt

Clement: “Niemand vindt het nog leuk dat Club Brugge kampioen speelt"

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 10:00zo 25-07-2021 om 10:00

Philippe Clement kan dit seizoen voor de vierde keer op rij kampioen spelen. Zijn eerste titel pakte hij met KRC Genk. Daarna volgde dubbel succes met Club Brugge. Nu blikt hij in De Zondag vooruit op het nieuwe seizoen.

Vorig jaar miste Club Brugge haar start, maar bij de start van de Play-Offs (voor de halvering) had een straatlengte voorsprong op de concurrenten. "Of het moeilijker wordt dan vorig seizoen? Tja, bij de start van vorig seizoen werd ook al meteen gezegd dat de vorige titel ons minder gretig maakte."

Clement geloof in nieuw succes met Club Brugge. "Ik weet waar we mee bezig zijn." Volgens Club Brugge kende Blauw-Zwart nog een zwaardere voorbereiding dan vorig seizoen. "Uit alle data blijkt dat we nu nog verder staan."

Eén tegen allen
De voorbije seizoenen was Club Brugge heer en meester in België. Dat succes wordt volgens Clement niet overal gesmaakt. "Niemand – behalve de Clubfans – vindt het nog leuk als Club Brugge kampioen speelt", stelt de trainer van Blauw-Zwart.

Club Brugge begint zondag aan het nieuwe seizoen. Op speeldag één komt KAS Eupen over de vloer in het Jan Breydelstadion. De aftrap tussen Club Brugge en KAS Eupen wordt om 16 uur gegeven. Bij Club Brugge zit Ruud Vormer terug in de kern. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws