Vormer wil nog meer bij Club Brugge: Het moet er eens van komen

Vormer wil nog meer bij Club Brugge: "Het moet er eens van komen"

24-07-2021 15:45
7

Ruud Vormer is klaar voor een nieuw seizoen bij Club Brugge, waarin het opnieuw vol voor de titel gaat. Dat is echter niet de enige ambitie bij de Nederlander en Blauw-Zwart. Zo wil de club ook in Europa overtuigen.

In een interview met Het Laatste Nieuws is Vormer duidelijk: enkel de derde titel op rij voor Club Brugge is niet genoeg. Hij wil dit seizoen ook overwinteren in de Champions League. “Het moet er toch eens van komen", geeft hij aan. "'t Zou in elk geval heel mooi zijn."

Afgelopen seizoen zat Club Brugge ook dicht bij die overwinning, maar liep het onder andere in de laatste wedstrijd tegen Lazio Roma fout af. Nu wil Vormer beter doen, al beseft hij ook dat het niet makkelijk wordt. "Ach, het is een mooie uitdaging voor dit jaar", gaat hij verder.

"We hebben het daar onder elkaar soms ook over. Dat we op die manier weer geschiedenis kunnen schrijven, want Club slaagde er nog nooit in om ook na Nieuwjaar Champions League te spelen", klinkt het. Vormer begint inmiddels aan zijn zevende jaar bij Club Brugge. Met Blauw-Zwart werd hij al vier keer kampioen van België.