Krmencik en Slavia Praag zijn dolblij: In het buitenland liep er altijd iets mis

Krmencik en Slavia Praag zijn dolblij: "In het buitenland liep er altijd iets mis"

23-07-2021 16:00
1

Het verhaal van Michael Krmencik bij Club Brugge is voorbij. De Tsjechische spits gaat in zijn thuisland aan de slag bij topclub Slavia Praag. Krmencik liet een eerste reactie optekenen op de website van de club.

Na negentien wedstrijden in Brugse loondienst is er een einde gekomen aan het Belgische avontuur van Krmencik. De lange spits keert terug naar huis en gaat voor Slavia Praag voetballen. De Tsjechen huren Krmencik met een verplichte aankoopoptie op het einde van het seizoen.

"Ik ervaar momenteel geweldige gevoelens", laat Krmencik in een eerste reactie verstaan. "Ik keer eindelijk terug naar huis en ga aan de slag bij de grootste club in Tsjechië. Ik wil hier de titel winnen en het team helpen."

Ook coach Jindrich Trpisovsky reageerde opgetogen. "We zijn er van overtuigd dat hij op zijn leeftijd zijn volledige potentieel nog niet heeft bereikt. Hier kan hij eindelijk zijn volledige talent gaan benutten, in het buitenland was er altijd iets dat hem tegenhield", aldus de T1 van Slavia Praag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie