Nog geen 'niet te weigeren bod' bij KRC Genk: Is nog geen sprake van

Nog geen 'niet te weigeren bod' bij KRC Genk: "Is nog geen sprake van"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 11:17vr 23-07-2021 om 11:17

KRC Genk staat voor een belangrijke zomer waarin het de sterkhouders moet zien te houden. Onder andere Paul Onuachu, Theo Bongonda en Jhon Lucumi werden gelinkt aan een vertrek. Kan Genk de belangrijke pionnen ook houden.

Vooral Onuachu werd al meermaals in verband gebracht met een vertrek, maar volgens Sportief Directeur Dimitri De Condé is dat nog niet aan de orde. "Van het bod waar zowel de club als de speler niet nee tegen kunnen zeggen, is nog geen sprake", geeft hij aan in Het Belang van Limburg.

West Ham toont naar verluidt interesse, maar is niet bereid om de vraagprijs van 25 miljoen euro te leggen voor Onuachu. Dat zou bij veel spelers voor 'transferitis' kunnen zorgen, maar John van den Brom gaf eerder al aan dat hij dat niet ziet bij zijn jongens.

"Ik vind het knap van onze sterkhouders dat geld voor hen nooit op de eerste plaats komt", gaat De Condé verder. "Zij hebben te veel ambitie om voor een exotische bestemming te kiezen, die sportief een stap terug zou zijn. Zij gaan mee in ons verhaal en stralen dat ook uit", aldus de Sportief Directeur van Genk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws