Geen sprake van 'transferitis' bij KRC Genk: Niemand aast echt op transfer

Geen sprake van 'transferitis' bij KRC Genk: "Niemand aast echt op transfer"

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 15:13do 22-07-2021 om 15:13

Verschillende sterkhouders van KRC Genk worden al weken gelinkt aan een vertrek bij de club. Onder andere Paul Onuachu en Jhon Lucumi zouden gevolgd worden door buitenlandse ploegen. Van transferitis is er volgens John van den Brom echter geen sprake.

Theo Bongonda, Junya Ito, Onuachu, Lucumi, … ze werden allemaal gelinkt aan een vertrek. Toch heeft Genk nog geen sterkhouders laten gaan en kon het ook al enkele nieuwelingen in huis halen. "We zijn sterker geworden", zegt een tevreden Van den Brom bij Het Laatste Nieuws.

Van spelers die gelinkt worden aan een transfer is er weleens sprake van 'transferitis' en zijn ze met hun gedachten al bij een andere club. Dat ziet Van den Brom niet bij zijn jongens. "Ik heb trouwens van niemand de indruk dat hij echt aast op een transfer. Niemand gooit er zijn pet naar op training of zit met zijn gedachten elders", klinkt het.

Toch bestaat de kans nog steeds dat Van den Brom enkele belangrijke jongens zal zien vertrekken. Hij is er naar eigen zeggen niet bang voor, maar beseft wel dat het moeilijk wordt om hen te houden. "Ik zal 1 september wel een flesje bubbels kraken als iedereen effectief aan boord is gebleven", besluit hij.

Lucumi werd de voorbije weken gelinkt aan Sevilla, terwijl verschillende Engelse clubs denken aan de komst van Onuachu. Ook Bongonda en Munoz werden al in verband gebracht met een transfer. Genk wil hen echter alleen maar laten gaan als het ook de jackpot krijgt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws