UPDATE: ‘Lamkel Zé dreigt nu ook met wet van 78 bij Antwerp’

UPDATE: ‘Lamkel Zé dreigt nu ook met wet van 78 bij Antwerp’

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 16:15di 20-07-2021 om 16:15

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 09:09wo 21-07-2021 om 09:09

Een nieuw seizoen betekent doorgaans ook nieuwe fratsen van Didier Lamkel Zé. De Kameroener heeft het nog niet verleerd en doet er alles aan om een transfer te forceren. Nu was de kleedkamer het slachtoffer.

Bij ATV deelt men mee dat Lamkel Zé voor onrust heeft gezorgd op de Bosuil. Naar verluidt zou hij de muren in de kleedkamer besmeurd hebben. Antwerp reageerde meteen en heeft de aanvaller op non-actief gezet.

Het is de tweede frats op korte tijd van Lamkel Zé. Eerder deze week wilde hij de tijd nog wat doden door openlijk te hinten naar een overstap naar RSC Anderlecht. Zo deelde hij op social media verschillende berichten die hem linkten aan een transfer naar paars-wit.

De Kameroener blijft azen op een transfer, maar Antwerp wil Lamkel Zé niet zomaar laten gaan. Het blijft een mooie som verlangen voor Lamkel Zé. Met de zoveelste frats wil hij er alles aan doen om een vertrek te kunnen forceren. Bij Antwerp heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Update: Lamkel Zé maakt het weer bont bij Royal Antwerp FC. De aanvaller dreigt nu ook met de wet van 78 volgens Het Laatste Nieuws.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws