Nog een vertrekker bij Standard? Dan zullen we daarover praten

Nog een vertrekker bij Standard? "Dan zullen we daarover praten"

18-07-2021 18:30
2

Nicolas Gavory is klaar voor het nieuwe seizoen bij Standard. De Fransman geniet echter ook interesse van verschillende buitenlandse clubs. De vraag is dan ook of hij nog lang in Luik zal blijven. 

Gavory is alvast tevreden de voorbereiding van Standard. "Ik denk dat de balans positief is, al kun je altijd beter doen", vertelt hij aan La Dernière Heure. "Het was een kortere voorbereiding dan gewoonlijk, maar we hebben ritme opgedaan en we zijn gewend geraakt aan het systeem met vijf verdedigers. We zien nog fouten, maar dat hoort bij een voorbereiding."

De Fransman weet nog niet hoe zijn seizoen er gaat uitzien. "Ik was niet op mijn beste niveau vorig seizoen, ook al had ik goede statistieken. Mijn doel is om beter te doen. Een transfer? Ik sta nu op een belangrijk punt in mijn carrière, maar mijn makelaars regelen die zaken. Als er aanbiedingen komen, dan zullen we daarover spreken." 

Met Zinho Vanheusden en Michel-Ange Balikwisha deed Standard deze zomer al twee grote uitgaande transfers. Die leverden samen meer dan twintig miljoen euro en zorgden ervoor dat het transferverbod van Standard opgeheven werd.