De Laet (Antwerp) zag Mbokani en Refaelov vertrekken: Natuurlijk gaan we hen missen

De Laet (Antwerp) zag Mbokani en Refaelov vertrekken: "Natuurlijk gaan we hen missen"

Royal Antwerp FC heeft een rumoerige transferperiode achter de rug. The Great Old haalde flink wat nieuwe spelers, maar zag ook sterkhouders Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov vertrekken. Volgens Ritchie De Laet zal Antwerp hun vertrek toch voelen.

Met sterkhouders Refaelov en Mbokani verliest Antwerp flink wat kwaliteit en scorend vermogen. Zal dat Antwerp dit seizoen ook parten gaan spelen. "Natuurlijk gaan we hen missen. Je kan ze ook niet zomaar vervangen. Maar het is voetbal. En dat blijft een business", zegt De Laet in Het Laatste Nieuws.

Beide spelers zitten in de nadagen van hun carrière, maar wilden graag nog een veeljarig contract ondertekenen bij Antwerp. De Laet begrijpt dan ook dat Antwerp niet verder ging met de twee. "We kunnen niet de bedragen blijven betalen voor spelers van een eind in de dertig, die op de transfermarkt niets zullen opbrengen", klinkt het.

Inmiddels heeft Antwerp de kern wel stevig verjongd. Zo haalde het Jelle Bataille, Björn Engels, Michel-Ange Balikwisha en Michael Frey in huis. Zij moeten Antwerp aan prijzen gaan helpen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie